Örömmel is lehet ügyet intézni

Gyakorlatilag bármit teszünk az életben ÜGYFELEK vagyunk, csak adott esetben a pult nem ugyanazon oldalán állunk. Miért kellene ellenfélnek lennünk, amikor a célunk közös: elégedett legyen minden érintett; nevezzük eladónak, vevőnek, szolgáltatónak, fogyasztónak, ügyfélnek vagy akár partnernek?

Clientcoach Partner Press feliratkozás

További tartalmakat itt találsz:

Blogok, amiket én is olvasok:

Árnyas Étterem

2014.07.20. 11:29 :: Clientcoach

Kivételesen nem munka ügyben voltam Budapesten, amit mindenképpen ünnepnek éltem meg. Olyannyira, hogy már napokkal korábban körülnéztem, hogy hová tudok elmenni a kedvesemmel egy jót ebédelni.

Budapest legjobb éttermének több helyen is az Árnyas Éttermet írták, a honlapjuk alapján az ára is elfogadhatónak tűnt, különösen annak fényében, hogy a honlapról letölthető egy 10% kedvezményt nyújtó kupon és még SZÉP kártyát is elfogadnak.

Nagyon könnyen odataláltunk, a vendéglő előtt beígért ingyenes parkolási lehetőség sem volt kamu.

Az étteremhez egy nagyon meredek lépcsősor vezet fel, amit babakocsival megközelíteni elég bajos, mert nincs semmilyen rámpa. Mindegy, felkaptuk a gyereket és az árnyas fák alatt találtunk egy kellemesnek tűnő asztal, ahol helyet foglaltunk. A pincér kisvártatva jött is, hozta az étlapot és felvette az italrendelést.

Hamar kiérkeztek az italok és leadtuk az ételrendelést is. Gyermekünk megéhezett, gyorsan körbe is néztem, hogy van-e etetőszék. Volt, de sajnos nem volt benne biztonsági öv, így inkább ölben etettem meg a csemetét.

Az ételt gyorsan hozták ki, tetszetős volt és méretes. Az íze is kifogástalan volt. Egy hibát vétettek, mégpedig azt, hogy nem találtunk pincért, amikor az utánrendelésnél szükségünk lett volna rá.

Csak emiatt minősítem jelesnek a kiváló helyett.

(Zárójelben jegyzem meg, hogy a baba-barátságra jobban odafigyelhetnének, mert szerintem a kisgyerekeseknek is van igénye arra, hogy ilyen helyekre járjanak. Tudom, tudom, nem írja elő semmilyen jogszabály...)

 

komment

Címkék: vendég próbavásárlás ügyfélélmény Árnyas

WestEnd City Center

2014.07.18. 11:29 :: Clientcoach

Senkinek nem kell bemutatnom a WestEnd City Centert. Az egyik legkedvesebb "plazam", ha tehetem, itt vásárolok. Eddig nem volt vele gondom, de az is tény, hogy eddig ilyen kicsi gyerekem sem volt.

Nem terhelek senkit az üzletekben történtekkel, hiszen gyakorlatilag mindenhol ugyanaz van, kiugró vevőkezeléssel vagy nem kezeléssel nem találkoztam.

Azonban a vásárlás közben félévesem megéhezett. Emlékeztem rá, hogy itt külön elbánásban részesítik a kismamákat, így méltán gondoltam, hogy a pici babával érkezőket is. Az is előttem, volt, mintha láttam volna baba-mama szobát. 

Az utcaszinten találtam az első mosdót, ahol nem volt, amit kerestem, de a takarító nénik készségesen útba igazítottak.

Az útbaigazítás értelmében meg is találtam a baba-mama szobát, ami tele volt. Sétáltunk egy kört, annak a reményében, hogy nyugodtan megetethetem a kicsimet. Szerencsém volt, a következő körben már szabad volt a helyiség. Az az igazság, hogy eléggé csalódott voltam, ugyanis volt egy előtér és egy wc. A babára vonatkozó részt egyedül a lehajtható pelenkázó szimbolizálta. Szoptatós szék egy szál se. Mivel nem volt más megoldás, szépen lekucorodtam a fajanszra és megszoptattam a csemetémet. Sajnos nem háborítatlanul, ugyanis kb. 2 percenként zörgött be valaki.

Miután úgy ítéltem meg, hogy gyermekem jól lakott, kijöttem és szomorúan konstatáltam, hogy a baba-mama szobában nem is babával lévő mama volt ilyen türelmetlen...

Tudom, hogy ez nem az üzletközpont hibája, de a szolgáltatás minősége hagyott némi kívánni valót maga után... Max. közepes.

komment

Címkék: vevő baba-mama WestEnd

Halászkert Vendéglő

2014.07.16. 11:29 :: Clientcoach

Dolgom végeztével, ebédidő lévén betértünk apukámmal és a féléves kislányommal a balatonfüredi Halászkert Étterembe. Szintén nem először voltam ott, de biztosra kellett mennem, mert apunak nem okozhattam csalódást, ezen kívül önös érdekek is vezettek, hiszen nagyon finom a halászléjük, amit imádok.

Apuban nem csalódtam, mivel idegen helyen volt, marha pörit rendelt nokedlivel, ugye azt nehéz elrontani :) Viszont egy világ omlott össze benne, amikor megkérdezték tőle, hogy kanalat kér-e hozzá. Őt olyan öregnek nézték, hogy csak kanállal tudja megenni a nokedlit? Mondtam neki, hogy ne szívja mellre, mert sokan kérnek kanalat hozzá, mert azzal könnyebben eszik a pattogós nokedlit.

A két ételt egyidejűleg hozták ki, de én megvártam, amíg apu végez, hogy a kicsit tudja fogni, mert nem akartam, hogy a baba tömeget oszlasson és rontsa az üzletet.

Amikor ezt a pincér észrevette, egyből elvitte a kisbográcsomat, hogy melegen tartsa a levesemet.

Amikor kihozta, kötött egy óriási partedlit a nyakamba, hogy ne egyem le magam.

Most sem csalódtam a Halászkert személyzetében, figyelmesek voltak, gyorsak és finom volt az ebéd. Kiváló!

 

 

 

komment

Címkék: vendég próbavásárlás Halászkert

Zöld Elefánt Étterem

2014.07.14. 11:29 :: Clientcoach

Korábban, amikor Zalaapáti felé jártunk a férjemmel, oda-vissza megállapítottuk, hogy ide egyszer eljövünk, mert mindig sok autó állt az étterem előtt.

Most ismét útba esett, így beugrottunk vacsorázni.

A Zöld Elefánt arról is híres, hogy az étlapján rendkívül gazdag választék van marha ételekből, s a korábbi tapasztalataink szerint nagyon jól is készítik el, így a siker biztos volt.

A férjem két tinédzser lánya is velünk volt, így az egyetlen férfi pincér külön figyelmet szentelt nekünk. Node kezdjük az elején.

Megérkeztünk, a hely egyik tulaja, egy idősebb hölgy, már az ajtótól kísért minket a megfelelő, árnyékos helyre. Azonnal küldte is a pincért, aki hozta az étlapot, egyúttal meg is rendeltük az italokat. 

A sok szuper Angus steak közül nehéz volt a választás, de a pincér fiatalember készséggel állt a rendelkezésünkre. Sőt, külön felhívta a figyelmet arra, hogy az adott mártás nagyon csípős, és helyette ajánlott egy ízvilágában passzoló másik öntetet.

Szeretek idejárni, mert nemcsak finom az étel, hanem tetszetős is, ahogy az alább látszik is. 

DSCF4497.JPG

Az ételeket hamar kihozták, szépek voltak és finomak. A kérést követően a számlára sem kellett sokat várni, így a Zöld Elefánt Étterem vevőkezelését kiválónak minősítem, hiszen mindenben az elvárásaimnak megfelelően történt.

komment

Címkék: vendég próbavásárlás Zöld Elefánt

süti beállítások módosítása