Örömmel is lehet ügyet intézni

Gyakorlatilag bármit teszünk az életben ÜGYFELEK vagyunk, csak adott esetben a pult nem ugyanazon oldalán állunk. Miért kellene ellenfélnek lennünk, amikor a célunk közös: elégedett legyen minden érintett; nevezzük eladónak, vevőnek, szolgáltatónak, fogyasztónak, ügyfélnek vagy akár partnernek?

Clientcoach Partner Press feliratkozás

További tartalmakat itt találsz:

Blogok, amiket én is olvasok:

Extrem Digital, és az ő ügyfélszolgálata

2014.08.20. 11:29 :: Clientcoach

A minap a zuram úgy döntött, nem férfi a férfi motoros fűnyíró nélkül, és valahogyan vissza kell vágni a vasárnap reggel fél 8-kor motoros szegélyvágóval füvet vágó szomszédoknak, így mi is benevezünk egybe.

Jó szokás szerint megnézte az árukeresőn a top termékeket, ár szerint rendezte és döntött - az Extrem Digital a nyertes.

ex.jpg

Az ajánlat előnyös volt, a nevezett termék éppen kedvezményesen volt kapható, bónuszként szerepelt az ingyenes házhoz szállítás. Regisztráltam, rendeltem. Kettő bökkenő volt:

  1. nem lehetett a házhoz szállítás opciót választani
  2. a rendszer nem engedélyezte az előre fizetést

Ezt azért a megjegyzés rovatban sérelmeztem, persze a mai napig nem kaptam rá választ...

Nem gond, az ember gyakran jár Bp-n beugrik érte, így meg is rendeltem.

Megkaptam a visszaigazolást, hogy a terméket 3 napig tartják. Természetesen mi a. napon jutottuk el oda, ahol nem találták a rendelést. Sajnos, az Isten háta mögött nem volt térerő, így a megrendelést nem tudtuk bemutatni. Gond egy szál sem, az ügyintéző elhagyta a virtuális szférát, és a raktárban megtalálta a terméket... 

komment

Címkék: ügyfélszolgálat Extrem Digital

A bejegyzés trackback címe:

https://clientcoach.blog.hu/api/trackback/id/tr516600711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása