Örömmel is lehet ügyet intézni

Gyakorlatilag bármit teszünk az életben ÜGYFELEK vagyunk, csak adott esetben a pult nem ugyanazon oldalán állunk. Miért kellene ellenfélnek lennünk, amikor a célunk közös: elégedett legyen minden érintett; nevezzük eladónak, vevőnek, szolgáltatónak, fogyasztónak, ügyfélnek vagy akár partnernek?

Clientcoach Partner Press feliratkozás

További tartalmakat itt találsz:

Blogok, amiket én is olvasok:

Cipoplaza.hu ügyfélszolgálat

2014.07.24. 11:29 :: Clientcoach

Élemedett korom ellenére a mai kor gyermekének tartom magam, így nem riadok vissza az interneten történő vásárlásról. Amit lehet, ott vásárolok, ha nincs kedvem a boltokat járni.

Régóta kerestem már egy kék és egy fehér női övet, de a cipőplázában meg is találtam 2 in 1. Sajnos a méretek nem voltak megadva, így írtam is az ügyfélszolgálatnak, hogy megtudjam. 24 órán belül válaszoltak, aminek nagyon örültem, ugyanis ez - a tévhittel ellentétben - nem kötelességük. Az e-mailes tájékoztatás kérés írásbeli levélnek minősül, s mivel nem panasz volt, így megtehették volna, hogy 30 napon belül válaszolnak. Szerencsére nem tették, mert így nem romlott az üzletük, én pedig megkaptam, amit akartam.

A válaszukat követően meg is rendeltem a kért terméket, bolti átvétellel. 2 nap múlva már telefonáltak is, hogy mehetek. Szerencsére éppen időben, mert másnap mentem Budapestre.

Legjobban a WestEnd City Centert szeretem a plazak közül. Ne kérdezd miért, valószínűleg azért, mert ezt szoktam meg.

Valahogy nem tudok benne tájékozódni, a -1, 0, 1 emelt mindig feladja a leckét. Mivel kicsivel voltam, nem akartam fel-le cikázni a babakocsival, felhívtam az üzletet, hogy hol is vannak. Apróbb útbaigazítást követően hamar megtaláltam őket.

A cipőpláza elektronikus ügyfélszolgálatával és a boltban történő kiszolgálással maximálisan elégedett voltam.

komment

Címkék: ügyfélszolgálat ügyfél próbavásárlás on-line WestEnd cipőpláza

A bejegyzés trackback címe:

https://clientcoach.blog.hu/api/trackback/id/tr356476969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása